Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Король автоіндустрії – новий Mercedes S-Class

Декілька днів тому німецка компанія Mercedes презентувала нове покоління свого флагманського седана S-Class. Новачок одразу привернув до себе увагу всієї автоіндустрії, адже саме він вважається лідером сегмента представницьких седанів преміум класа. Головні конкуренти мають привод для роздумів щодо подальшого розвитку та продовження боротьби за заможних клієнтів з усього світу. Слід нагадати, що в суперечці за трон новому Mercedes S-Class протидіють такі автомобілі, як Audi A8, BMW 7-Series та Bentley Flying Spur.

Під час прем҆ єри S-Class німецький виробник не соромлячись називав свій флагманський седан найкращим у світі, тож пропонуємо поглянути на екстер҆ єр та інтер҆ єр щоб переконатися в цьому твердженні. Новачок побудований на платформі MRA, яка є унікальною для S-Class. Саме на цій платформі будуть обкатані всі передові технології та сучасні функції. Також стало відомо про два варіанта колісної бази, а довжина моделі складатиме як мінімум 5179 мм. За рахунок подовження кузова виробник спромігся збільшити простір на задньому ряді сидінь.

Екстер҆ єр Mercedes S-Class 2021 модельного року виявився дуже привабливим та довгограючим. Така зовнішність седана дозволить йому ще довго залишатися актуальним та сучасним. З першого погляду можна вгадати, що перед нами новий S-Class, адже передня частина автомобіля виконана у фірмовому стилі бренду. Як і очікувалось, передня оптика флагманської моделі зазнала технічних поліпшень, тому ми з цікавістю роздивляємо нові матричні фари Multibeam, які опціонально доступні з проекторними променями системи Digital Light. Бокові панелі кузова за доплату мають спецільні ручки дверей, які ховаються в рівень з поверхнею дверної карти. Задня частина виконана максимально лаконічно та презентабельно. Взагалі, саме класичні пропорції кузова та чіткі лінії прикрашають технічне начиння не мов костюм шитий на заказ. За рівнем аеродинамічності новачок посідає перше місце у класі, що обіцяє дуже низькі шуми та зменшення витрати пального.

Інтер҆ єр S-Class виявився досить модерновим та технологічним, але при цьому ми ще побачили розкішні матеріали та якістне складання елементів салону. Головною фішкою салону седана стане інформаційно-розважальна система MBUX до складу яої увішли монітор панелі приладів та величезний планшет мультимедія системи на 12,8 дюйма. Останній розмішено у вертикальному вигляді посередині центральної консолі. Радикальна зміна формату інтер҆єру сподобається не всім, але як продемонстрував попит, клієнти вже готові к таким рішенням.

Розмір презентації виявився досить маштабним та повним на несподіванки, тому ми вірішили приділити окремо увагу технологіям та двигунам нового S-Class. Наступна порція цікавої інформації вже не забаром, тож до зустрічі на інтернет порталі…

 

 

07.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Король автоіндустрії – новий Mercedes S-Class

Політика конфіденційності